Producten en diensten

Atelier
In het atelier worden diverse kunstzinnige producten gemaakt, variĆ«rend van deurhangers, fotolijstjes, houtdecoraties, schilderijen. Decoratieve producten worden in “ kadowinkel zeepatelier het Ambacht” verkocht. Schilderijen worden verkocht vanuit “atelier de Kwast”. Ook wordt er in opdracht van externe opdrachtgevers gewerkt aan o.a.naambordjes/deurhangers met gedrukte tekst, zeefdrukkaarten of picto-borden op maat. In de zomermaanden worden er van speksteen sieraden vervaardigd.

Kantoorgroep
Op de kantoorgroep staat een professioneel kopieerapparaat. U kunt terecht voor al uw kopieerwerk, het laten inbinden van readers, het maken van clubboekjes, kopij voor feestjes/partijen. Denk ook aan ons voor het verzorgen van uw zakelijke mailing, kopiƫren, vouwen en in enveloppen laten doen.

Licht industrieel Werk
Deze afdeling verzorgt allerlei inpakwerkzaamheden. Denkt u aan het inpakken in grote hoeveelheden zoals voor traktaties, kerstpakketten, relatiegeschenken. Wij beschikken over diverse maten zakjes, folie en lint in allerlei kleuren en kunnen hoeveelheden en maten dozen bestellen in overleg met u.
Textielgroep
Bij de textielgroep worden o.a. knuffels gemaakt, stoffen verjaardagsslingers, schorten, kinderkamer accessoires.
Kaarsenmakerij
Naast een eigen atelier beschikt het Raadhuis ook over een eigen kaarsenatelier. Het is dus ook mogelijk om kaarsen te bestellen in bijvoorbeeld de kleur van het logo, of een neutrale kaars met een wikkel met het logo erop. Ook allerlei teksten op kaarsen zijn mogelijk.

Kerstpakketten
Ook is er de mogelijkheid tot het bestellen van kerstpakketten. De producten bieden veel combinatiemogelijkheden voor pakketten in verschillende maten en prijzen
Bent u enthousiast geworden, neem dan even contact met ons op, wij denken graag met u mee!